Menu

Route

Dierenkliniek Kapellerlaan is gelegen aan de Kapellerlaan 65 te Roermond.
Klik op het kaartje voor de juiste ligging of volg de routebeschrijving.
Dierenkliniek Kapellerlaan beschikt over een aantal parkeerplaatsen. Sinds kort is het ook mogelijk om op de Kapellerlaan een uur te perakeren met een parkeerschijf.

Als u met google een routebeschrijving wilt, klik op volgende link:
http://maps.google.nl

Kaart Roermond

Routebeschrijving:
Komende uit richting Echt
Volg de N 271 (Maastrichterweg) of A73 tot in Roermond. Bij de verkeerslichten (achter het Shell tankstation) draait u rechts de Kapellerlaan op. Rij door tot aan de spoorwegovergang.  De kliniek ligt net voor de overweg links.

Komende uit richting Weert: 
Volg de N 280 (A280) over de Maasbrug. Direct na de Maasbrug bij de verkeerslichtenlichten rechts af richting Roerkade. Bij rotonde (rechts ligt een keukencentrale) naar links richting Melick. U rijdt langs de brandweerkazerne, daarna een bocht naar links tot aan verkeerslichten. Hier gaat u rechts af richting Maastricht. Bij de volgende verkeerslichten slaat u links af, de Kapellerlaan op. Rij door tot aan de spoorwegovergang. De kliniek ligt net voor de overweg links.

Komende uit de richting Reuver:
Volg de N271 tot in Roermond. Bij gerechtsgebouw (aan de Willem 2 Singel) gaat u bij de de verkeerslichten links. Bij volgende verkeerslichten slaat u weer links af, richting Maastricht. Na 100 meter weer verkeerslichten, daar ook weer links, de Kapellerlaan op. Rij door tot aan de spoorwegovergang. De kliniek ligt net voor de overweg links.

Terug naar beginscherm

24 uur, 7 dagen per week is onze webwinkel voor u open Direct hier bestellen